Ohjaajat

Hanna ja Veli-Matti Kiminki

"Westissä on parasta lajin sosiaalisuus, musikaalisuus ja parin vuoropuhelu tanssin kautta."

R&S -taustaiset Hanna & Veli-Matti rakastuivat westiin yli 5 vuotta sitten. Ohjatessaan pari haluaa välittää tanssin ilon ja riemun oppilailleen hyvää ja vahvaa tekniikkaa unohtamatta.

Pari hakee/kehittää osaamistaan kansainvälisillä ja kotimaan leireillä osallistuen workshoppeihin ja ottaen yksityistunteja lajin kansainvälisiltä huipuilta sekä tanssimalla aktiivisesti sosiaalitanssilattialla. 


Henri Karvinen & Minna Mutanen

”Westi on meille keino ”paeta” arjen kiireitä ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Lajista loistavan tekee siihen kuuluva improvisaatio sekä rajaton mahdollisuus kehittää itseään”

Minnalla on tanssillinen tausta monesta eri lajista ja Henri on lyhyessä ajassa kerryttänyt runsaasti kilometrejä lukuisilla leireillä ja aktiivisella bileiden kiertämisellä. Heidän tanssistaan välittyy todellinen rakkaus westiin.

Tunneilla heidän kanssaan keskitytään asioiden opettelemiseen selkeästi, joka luo pohjan vahvalle tekniselle osaamiselle. Suomen tanssilattioiden lisäksi tavoitteena heillä on lähteä valloittamaan Eurooppaa leiri kerrallaan. 

Bileissä heitä todellakin kannattaa ja saa hakea tanssimaanMaria ja Pekka Väätäinen

Varaohjaajat

"Westissä yhdistyy luovuus ja tekniikka sopivalla tavalla. "

Kuva: JiiPee Photography

Tanssillinen tausta parilla on kilpatanssin maailmasta. Pari on tanssinut lattareita tasolla A ja vakioita tasolla C. Kilpatanssin jälkeen pari löysi Westin, johon pari ihastui samantien. Pari nähdään usein myös kesäisin lavatansseissa, myös nämä lajit on hyvin hallussa.

Monipuolisen lajitaustan ansiosta ohjauksessa yhdistyy tekniikka ja luovuus sopivassa suhteessa.