West Coast Swing Kuopio Ry

Mittes on West Coast Swing?

West Coast Swing, WCS, eli tuttavallisemmin westi.

Meillä on lupa olla kivvoo. WCS, tämä Rock'n Swing sukuinen paritanssi on omaa luokkaansa niin musiikin kuin "moovien" osalta.

West Coast Swing on saanut vaikutteita monista tanssilajeista ja westistä on kehittynyt monipuolisin ja vapain paritanssi. Sitä voidaan tanssia hitaaseen tai nopeaan, blues, pop tai swing-pohjaiseen musiikkiin. West coast swing seuraa aikakauden musiikin trendejä. Sitä tanssitaan paljon musiikkiin, joita löytyy soittolistojen kärjestä.

West coast swingiä voi tanssia, ja Kuopiossa tanssitaankin mm. baareissa, puistoissa ja west coast swing yhteisöjen iltabileissä.

West Coast Swing-yhteisö on maailman laajuinen, mikä valtaa vauhdilla jalansijaa myös Suomessa ja leireille pääseekin lähes joka viikonloppu. 


WCS- yhteisö on kansainvälinen ja ulkomaan leirit on upea mahdollisuus tutustua muihin harrastajiin ja kehittää samalla omaa osaamistaan.

Tanssilajina WCS sopii hyvin sekä nuorille että iäkkäämmille. Lajin pääasiallisin harrastajaryhmä on tällä hetkellä nuoret aikuiset.