Competitions

We have WSDC- registry J&J Competitions; Newcomer, Novice, Intermediate and Advance.

Please notice, you need to have full event pass for competition registration.


What are competitions?

(Description is in finnish)

Vuonna 2019 tapahtumamme järjestettiin ensimmäistä kertaa WSDC- pistekisatapahtumana, josta saatiin jo esimakua edellisenä vuotena.

Kisoihin ilmoittautuminen on kätevintä tehdä tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä helpottaa niin meitä, kuin teitäkin rekisteröinti tiskillä.

Kisojen muoto Jack&Jill tarkoittaa, että kilpailun aikana tanssitaan arvotun parin kanssa. Kisaan ilmoittautuessasi et siis tarvitse paria. Rekisteröinti/kisainfo tiskiltä saat kilpailunumeron, jonka viejät kiinnittävät yläselkään ja seuraajat paidan alaosaan ennen kilpailujen alkua. Tämä on kätevintä tehdä juuri ennen Marshallointiin saapumista.

Marshallointi on n. 15 minuuttia ennen varsinaista kilpailua, jonka aikana kisaajat järjestään oikeaan järjestykseen ja sen jälkeen ohjataan kilpailulattialle. Sinun siis tarvitsee saapua vain ajoissa bilelattian lähettyville, niin teidät kuulutetaan Marshallointiin.

Kisojen aikana juontaja kertoo paljon oleellista tietoja mm. tanssisuunnasta ja miten kisarinki liikkuu, parin vaihdot tms. kisojen aikana tanssitaan pätkät 3-4 kappaleesta.

Finaalissa tanssitaan yhden arvotun parin kanssa kaikki kappaleet. Parin vaihdot ja kaiken muun tarpeellisen tiedon kertoo juontaja.